diumenge, 18 de gener del 2009

Victòria còmoda contra Pàdua (0-3) a set dies del derbi decisiu contra Viaró. Pitxu i Martín, un duet letal

El Mr M Morales rebaixa l'optimisme: "Tenéis que jugar y dejaros de chorraditas. Si contra Viaró jugamos así, nos van a repasar"

Barcelona, 17 (FARGAPRESS).- Dos gols del Martín F i un del  Pitxu van posar les coses al seu lloc en el partit de represa de la Lliga, després de l'aturada de les competicions a causa de les Festes de Nadal, que enfrontava els xicots de Mira-Sol contra el prestigiós combinat barceloní de Pàdua, a l'estadi del carrer Granja Vella s/n de la ciutat comtal.
El Martín F, incorporat a les files del juvenil durant el mercat d'hivern, va tornar a ser el jugador talismà per obrir la llauna del marcador. Després de tres convocatòries consecutives, el seu olfacte de gol i la seva facilitat rematadora el postulen com un candidat seriós per desbancar el Pau B com a Pitxitxi de l'equip.
Per la seva banda, el mite del Pitxu és va fent més i més gran cada partit. Aquest cop s'estrenà jugant pel costat esquerre del camp, amb la mateixa seguretat i solvència de sempre i en un estat de forma física excepcional. “M'hi he trobat igual de bé que per la dreta”, va manifestar lacònicament en acabar el matx. Abans del descans, després de recollir una passada màgica del Fernando J, va tenir el premi de signar al marcador el 0-2 que donava la tranquil·litat a companys i seguidors.
L'equip de La Farga va saltar al camp amb un nou sistema tàctic 4-2-3-1 (i això sense comptar el Tese) amb múltiples variants fruit de la creativitat improvisada de la gent. Va desactivar l'estratègia dels adversaris des del primer minut, fent presagiar un resultat final escandalós. Tot i que l'equip de Pàdua no ha guanyat encara cap partit i és un abonat habitual a golejades de dos dígits, els nois de la 33 Promoció, amb l'elegància que sempre ha caracteritzat els equips de Batxillerat de la casa, van evitar fer més sang que l'estrictament imprescindible per tornar a casa amb els tres punts al sarró. Per contrast amb el joc sibarita i exquisit de La Farga, el de l'enemic va resultar força brut i destraler, porc a estones, molt en la línia de la festivitat de Sant Antoni Abat del passat dissabte. Els nostres, més o menys, s'estigueren de cedir a cap provocació.
L'expedició de La Farga es trobà al vestidor un rètol sorprenent, ple d'amenaces misterioses: “PROHIBIT MENJAR, BEURE I FUMAR”. Segurament devia ser un error, perquè quan alguns van provar de beure, menjar i fumar per mirar què passava, no va passar absolutament res a ningú.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada