diumenge, 8 de març de 2009

Victòria emocionant del juvenil (2-1) en el derbi de La Farga contra els nois del pis de sota


Pels pèls i pels pals


Mr Morales (28', 2na part):   “Poveedaaaa!!”


Lluís B:  “Si em tanquen als calabossos de l'Ajuntament, almenys feu-me arribar els apunts”


Mira-Sol, 7 (Fargapress).–  En un partit presidit més per l'emoció que no pas pel joc brillant, l'equip juvenil de 2n acabà imposant-se sobre els nois de la planta baixa del pavelló del batxillerat del centre, malgrat els reforços del David TV i del Ramon FP, que havien estat misteriosament absents de la banqueta de Daumar en la primera de les edicions del derbi de La Farga. La victòria del juvenil, prou merescuda, suposa la resposta esperada per tots al resultat del partit d'anada. El goal average, però, favorable als de Daumar, esperonarà més encara els nostres a no deixar-se escapar ni un sol punt en la resta de la lliga.

La primera part de l'encontre acabà amb el resultat de 0 pals a 2, a favor dels daumarencs, mentre que el marcador no registrà cap moviment, per obra de tres grans parades del Tese i un parell del Pepe DG, autèntics protagonistes dels primers quaranta-cinc minuts. Encara sota les emocions de la prematrícula de les PAU, el joc dels del juvenil, lent en la pressió, imprecís i previsible, es veia superat, a estones, pel joc ordenat dels de Daumar. La visió del camp del Pere DL, el toc de gourmet de l'Àlvaro GPR i la velocitat endimoniada del David SN foren un malson per als interessos dels nostres homes, un anyet més grans, per terme mig, amb algunes excepcions.

El sermonet del míster a la mitja part va ajudar a posar les coses al seu lloc. Tot i veure perforada la seva porteria al minut vuit, amb un xut des de la frontal de l'àrea molt ajustat al pal per part de l'Alejandro FO, els locals van anar trobant ràpidament la serenitat i el joc per fer-se els amos i senyors del partit.

Una falta esbiaixada molt ben servida pel Joan FN, que no va trobar rematador, establia l'empat en el minut 15 del segon temps. Sis minuts més tard, amb tot el juvenil abocat a l'atac, el Gonzalo RC, en una gran rematada de cap després d'un embolic a l'àrea, establia el resultat de 2 gols a 1 que seria definitiu.

Els xicots de Daumar tingueren en-cara temps d'arrodonir el recital de pals amb una tercera rematada al travesser al minut vuitanta. Per part dels nostres, el Fernando JJ, a les acaballes del partit, posà a prova la resistència física de l'àrbitre amb una gardela a boca de canó directa als lloms del col·legiat. Per la seva banda, el Ramon GCN tornà a guanyar per aclamació, un dissabte més, el concurs de burxots a pilota parada des de la ratlla de l'àrea petita.

El capità emèrit de La Farga, Sr Lluis BC, va tenir la delicadesa d'acostar-se al seu estadi i fer costat a tots els seus súbdits. En el marc dels problemes que ha patit recentment amb les autoritats del municipi, va rebre amb emoció i agraïment nombroses mostres de suport i de solidaritat per part de tots els espectadors.

Cap comentari:

Publica un comentari