diumenge, 8 de febrer del 2009

El juvenil tanca la primera volta de la Lliga amb una nova victòria lluny de casa

Xaloc-1 , La Farga-4

Confirmació oficial: El Jordi de Dalmases, reforç de luxe per a la resta de la temporada

Mr M Morales (exagerant) : "Habéis dado todos un gan ejemplo de lo que es La Farga"

Lluís B: "El Jordi de D millorarà molt el nivell pianístic de l'equip"

L'Hospitalet de Llobregat, 6 (Fargapress).– Amb la satisfacció de lligar dues victòries consecutives lluny de casa, l'equip juvenil de La Farga va tancar la primera volta del campionat de Lliga imposant-se per 4 gols a 1 a l'equip de Xaloc.
El matx aportava l'emoció afegida de ser el primer dels partits oficials contra el col·legi de l'entrenador del juvenil, Sr M Morales. El Míster aprofità el desplaçament per saludar els directius de l'equip contrari i per seguir augmentant la paciència amb els jugadors de l'equip propi, a causa de llur incapacitat crònica, una jornada més, de matar els partits, o sia, de convertir en gols les ocasions que creen.
Tot i jugar a priori contra un rival fluixet, farcit de criatures de 1r de BAT i de 4t d'ESO, l'equip va desplaçar-se al Baix Llobregat amb tots els pesos pesants del vestidor, per evitar sorpreses. El Ramon, d'una rematada de cap, va encetar aviat el marcador, aprofitant una centrada del Pau. Tot i això, per desesperació del Míster i del públic, durant una bona pila de minuts l'equip de La Farga va dona una imatge tova i versallesca, més pròpia d'una ONG d'ajuda esportiva al Tercer Món que d'un team de killers d'àrea. Moltes ocasions i pocs gols. Uns minuts abans del descans el Gonzalo se sortí del guió i signà un segon gol, que feia pensar que duria la tranquil·litat a tots i que seria el preludi de molts més. Ben al contrari, just començat el segon temps, els adversaris van escurçar la diferència, en el primer i únic xut entre els tres pals de tot el partit. Els fantasmes de la malastrugança d'altres dies començaren a planar per damunt de tot l'equip. Ningú, però, no va perdre la calma i, a mida que passaren els minuts, els nostres van anar imposant la seva forma física. Dos de gols a càrrec del Martín i del Pau establiren el resultat final, molt allunyat de les ocasions dels uns i dels altres.
Després de llargues negociacions, la directiva del juvenil ha confirmat la incorporació immediata a les files de l'equip del Jordi de Dalmases, que fitxa provinent de la zona alta de Barcelona. Només li manquen sis anys i mig per acabar la llicenciatura de Farmàcia. Sembla que compagina els seus suposats estudis a La Farga amb la carrera de piano, la qual cosa assegura un nivell musical al vestidor com mai no s'havia vist fins ara. En la línia de tots els cracs que han arribat a l'equip, segurament declararà que és de La Farga de tota la vida i que fitxant pel juvenil ha vist fets realitat tots els seus somnis esportius.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada