dimecres, 22 d’abril del 2009

Exhibició del juvenil en el partit d'homenatge al Rakos i de presentació del Pau F

La Farga - 12 o 13  /   Pàdua - 0

Joan F: “Les botes noves són com les verdes, però platejades”

Lluís B (a la mitja part): “Això avui funciona. Me'n vaig a estudiar”

Mira-Sol, 21 (Fargapress).–  La presència a la grada de l'encara capità, LB, va ser una vegada més el talismà que necessitava l'equip juvenil per mostrar tot el seu potencial i acabar apallissant els col·legues de Pàdua per un resultat d'escàndol que talla totes les especulacions sobre la crisi de l'equip, arran del resultat de la passada jornada del campionat.

A diferència d'altres moments de la lliga, el juvenil va posar en pràctica totes les qualitats que espera l'afició des del primer minut i amb un joc directe a barraca va encarrilar de seguida el partit. Per a l'exhibició dels nois de la 33 Promoció no foren cap obstacle ni l'estat del camp, moll i enfangat, ni el fet d'enfrontar-se contra un enemic que jugà la primera mitja hora amb set jugadors de camp més el porter. L'arribada del novè jugador de Pàdua amb el partit començat no va influir de cap manera en el patró de joc dels nostres, que varen sobreposar-se amb gran maduresa a una circumstància com aquesta, capaç de desestabilitzar el joc de qualsevol equip poc experimentat.

L'equip contrari arribava amb l'aurèola de portar disset o divuit partits consecutius sense conèixer ni l'empat ni la victòria. Es tractava, doncs, d'un enemic amb mes ganes de guanyar que ningú, perillós i imprevisible, que fa molt més meritòri el resultat aconseguit pels nostres jugadors.

L'equip de La Farga va anar sempre per davant en el marcador, amb l'única excepció  dels minuts que van transcórrer des que l'àrbitre va xiular l'inici el partit fins que el Martín va fer el primer dels gols de la tarda. El 5 a 0 amb què acabà el primer temps va ser només l'aperitiu d'allò que mancava per arribar. El Martí P, reconegut especialista en Power-points d'Història i que tornava a l'equip després d'una llarga absència, anotà un tetra-trick al seu compte particular, demostrant que pot ser un home determinant en les darrers dues jornades de la competició i en la final-four.

El partit va veure també la presentació en societat del jove mitja punta Pau F, repescat del món intel·lectual. Va fer un gol amb el cap i un parell de xuts amb el peu molt forts i aplaudits.

En el capítol més emocionant del dia, el matx va servir per retre el darrer homenatge esportiu al Rakos, que es retira dels terrenys de joc exactament fins al dia 11 de juny pels mateixos motius que alguns altres haurien d'imitar.