diumenge, 1 de febrer del 2009

La Farga apallissa l'Oak House de manera contundent i per la via ràpida (0-3) en una victòria sense pietat




Sr J Franco Capitán: "He vist l'equip molt fort mentalment"

J Fonolleda, "Fono": "Necessitàvem una victòria així"

Barcelona, 31 (Fargapress).- En un matx molt més plàcid del que es podia esperar, d'acord amb els enfrontaments d'anys passats amb el combinat de l'Oak House, l'equip juvenil de futbol de la 33 Promoció de La Farga va acabar imposant-se fàcilment als locals amb un clar marcador final de 0 a 3, sense apel·lació possible, que, reglament en mà, fa justícia estricta als mèrits d'uns i altres.
Els jugadors de La Farga van ser molt superiors des del primer moment i, gairebé des de l'escalfament previ al partit, van mostrar-se del tot convençuts que aquest cop la victòria no se'ls escaparia de cap de les maneres, com així fou i l'àrbitre de l'encontre s'encarregà de reflectir-ho a l'acta per escrit.
En una mostra de gran maduresa col·lectiva, els xicots del juvenil van sobreposar-se psicologicament molt bé al fet que la disputa del matx coincidís amb els examenets parcials de la 2na avaluació del curs. “Mai no se'ns va passar pel cap denunciar els encarregats de 2n de batxillerat als Mossos d'Esquadra, per forçar l'ajornament dels exàmens: primer és l'obligació i després la devoció”, va aclarir en roda de premsa un portaveu de l'equip. Tot i això, no consta que cap dels convocats, i molt menys els del Social, s'endugués d'amagat ni llibres, ni diccionaris, ni llibretes d'apunts al terreny de joc per fer una repassadeta d'urgència a les matèries de les proves del dilluns, aprofitant els minuts de descans de la mitja part o el temps d'espera de les dutxes.
D'altra banda, el xoc amb l'Oak House va resultar ser un model d'esportivitat i de fair play en tots els sentits. N'és bona prova el fet, tristament poc habitual, que el referee no hagués d'ensenyar ni una sola targeta a cap dels jugadors, per fer valer la seva autoritat al camp. Com hauria de ser sempre, tant els locals com els visitants van deixar a l'àrbitre fer la seva feina en pau, sense pressions ni protestes fora de lloc davant l'aplicació del reglament. Començant pel seu entrenador, els locals van acceptar la victòria dels nostres amb resignació, rendits absolutament a la manifesta superioritat de la banqueta de La Farga.
La presència entre els seguidors del juvenil d'un antic alumne de la 25 promoció de La Farga, Jordi F, fill de Badalona i veí de Sarrià, dóna fe del ressò que la marxa de l'equip dels grans del centre està tenint en tots els estaments presents i passats del Centre. Es va mostrar molt satisfet per la victòria dels nois de la seva empresa i no va descartar del tot acabar tornant més vegades, sempre que les seves obligacions de professional emergent li ho permetin.
El davanter de La Farga, Gonzalo R, va protagonitzar l'única nota discordant del matí, en encarar-se amb els membres de l'equip contrari i retreure'ls, abans de l'inici de l'encontre, que com que només havien vingut amb sis jugadors no es faria el partit.

1 comentari: