diumenge, 15 de febrer del 2009

Dirigit magistralmet pel Fono, el juvenil celebra amb victòria els 18 anys del Xavi FP

CF Imperio-1 , La Farga-3

Mr M Morales: "Esta vez con el 2-1 nadie se ha puesto nervioso"
Sr P Terradas: "Si quan fan un gol ho celebren tan lluny, a les fotos no hi surten bé"

Santa Coloma de Gramanet, 14 (Fargapress).–  Després de jugar un partit molt complet i ordenat, sobretot en el segon temps, l'equip juvenil de La Farga va donar una nova alegria a l'afició, en sumar els tres primers punts de la segona volta de la lliga. Aquest nou triomf, el cinquè consecutiu fora de casa, suposa un pas de gegant per assegurar-se una plaça  a la final four i posa pressió a la parella de conjunts capdavanters en la classificació del grup.

El matx s'emmarcava dins dels actes de celebració de la majoria d'edat civil i penal del lateral de l'equip, Xavier FP. Fou una victòria molt ben treballada pel conjunt, que se sobreposà amb solvència a tot un seguit d'entrebancs, que afegeixen un mèrit suplementari a la victòria.

Els nostres xicots, en efecte, a més d'haver-se hagut de llevar a les 7 de la matinada, no van poder comptar a la banqueta amb tres homes tan desequilibrants com el Pau, el Rakos i el Pitxu, absolutament espantats per la proximitat amenaçadora dels exàmens de la II Avaluació. Ningú, però, no dubta que saltaren del llit a un quart de vuit, com a molt tard, per no perdre ni mig minut d'estudi.

D'altra banda, l'equip en ple va perpetrar la imprudència d'anar-se'n a esquiar la vigília del partit. Si bé tots tornaren amb els ossos al seu lloc, no pogueren sostreure's a la fatiga d'una activitat tan violenta. El mitja punta Gabi, en representació de tots, es presentà al partit lluint al pòmul esquerre les relíquies i la inflor d'un pinyo matiner contra les blanques neus de La Masella. Abans del partit, els jugadors van haver de sotmetre's a una sessió extraordinària d'estiraments, dirigida pel Fono, com sempre molt sobrat de forma física, química i matemàtica.

Després d'un primer temps sense ocasions va saltar al camp el Jordi deD, que estrenava la samarreta del juvenil. Un minut després, el Gabi feia l'1 a 0, en rematar amb la part bona del cap un centre de falta a càrrec del Joan F, i vint minuts més tard el Fer augmentava la diferència amb un gran xut, després de deixar clavat el seu marcador. El 2 a 1 de l'enemic esperonà els nostres a no deixar-se escapar la victòria. El Joan F, pletòric, arrencant des de mig camp, s'encarregà de matar el partit amb una ziga-zaga espectacular que deixà enrere cinc o sis contraris, porter inclòs.

L'encontre va tenir lloc en un camp fantàstic de gespa artificial a l'aire lliure, com és costum. Els nostres jugadors s'hi van adaptar molt bé des del primer moment, tot i que aquest terra tan modern presenti alguns inconvenients. Així, a tall d'exemple, el porter no pot ni encendre un puret quan la pilota és lluny de la seva àrea, perquè si arriba un contracop per sorpresa, l'hauria de llençar al terra, que es quedaria com mig socarrimat i faria molt mal efecte. Un cendrer baratet, lligat al pal, podria posar-hi fàcilment remei.